Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/greetjekolk/public_html/wp/wp-content/themes/Extra/includes/builder/functions.php on line 876
Over mij | Greetje Kolk Interim Veranderaar

Wat breng ik mee?

Sterke punten

Eén van mijn sterke punten is dat ik anderen met mijn enthousiasme en betrokkenheid weet te stimuleren om dat ene stapje meer te doen. Ik heb ruime werkervaring in verschillende functies, waardoor ik over een brede kennis beschik, zowel in theorie als in praktijk. Dankzij mijn inlevings- en aanpassingsvermogen ben ik in staat om snel en efficiënt te werken. Ik bezit een goed analytisch vermogen en weet problemen snel te doorgronden. Omdat ik dit combineer met een flinke dosis resultaatgerichtheid, blijkt de oplossing vaak dichterbij dan gedacht.

Ervaring

Ik ben een pragmatisch en vrolijk mens. In staat om op inspirerende wijze leiding te geven aan mensen en processen. Standvastigheid combineer ik met mensgerichte flexibiliteit. Ik weet veranderingen vorm te geven in een complexe en politieke omgeving. Door mijn brede ervaring als projectleider, interim manager, adviseur, coach en procesbegeleider kan ik in een grote verscheidenheid aan situaties goed uit de voeten.

Opleidingen

Na de Hogeschool voor Toerisme en Verkeer, rondde ik mijn universitaire studie af. In 2004 heb ik mijn Master ‘Implementation and Change Management’ behaald. Na een loopbaan van tien jaar als organisatie adviseur heb ik de afgelopen 10 jaar mijn hart verpand aan projecten die een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van mens en maatschappij. Tot januari 2016 als adviseur bij STAMM en daarna als zelfstandig ondernemer.

Transformatie sociaal domein

De afgelopen jaren heb ik voor verschillende gemeenten, zorg- en welzijnsinstellingen gewerkt aan het vormgeven en inrichten van het sociaal domein. De transformatie van de jeugdzorg en het vormgeven van sociale wijkteams heeft hierbinnen mijn speciale interesse.